1 minuut gratis winkelen

1 Minuut Gratis Winkelen

Elk jaar worden er diverse veilingacties gehouden ten behoeve van een goed doel. De opbrengst van een oranjeveiling van afgelopen jaar is geheel ten goede gekomen aan Tamboerkorps NAT die met het geld nieuwe uniformbroeken gaan aanschaffen. Eén van de kavels waarop geboden kon worden was ‘1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn’. Kitty Cuijpers uit Heeze heeft dit kavel gewonnen en heeft besloten om nóg een goed doel te steunen met haar kavel.

Ze is niet 1 minuut gratis gaan winkelen, maar heeft met Albert Heijn een afspraak gemaakt om de waarde van de producten en artikelen die ze in haar winkelmandje zou leggen te doneren aan Stichting WeesGelukkig. Van Albert Heijn Heeze, en eigenaar Joris Bonaerts ontvingen we in totaal € 300,-.

Kitty en Joris, bedankt voor deze donatie!

Zoek je een echt Goed Doel om aan te doneren?

Stichting WeesGelukkig laat wensen van kinderen die een ouder hebben verloren uitkomen. Mede dankzij donatie kunnen we ze een enorm mooie dag bezorgen, en weer een positieve kijk op het leven geven. Doneer aan een echt goed doel. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.