3x AJax – Utrecht

goed doel voor kinderen

Ajax – FC Utrecht

Woensdag hebben we drie kinderen blij gemaakt met hun wens. Het zijn de wensen van de zussen Eline en Sophie en de wens van de 11 jarige Jordan. 

Eline en Sophie zijn beiden helemaal verzot op voetbal en spelen zelf ook bij voetbalclub Hilversum. Hun vader is in 2012 overleden en samen met mama en opa zijn ze zondag naar Amsterdam afgereisd. Ook de 11 jarige Jordan die vorig jaar zijn moeder is verloren reisde samen met papa naar Amsterdam. Voor Jordan stond er nog een extra verrassing gepland, hij mocht het Ajax veld op om de spelers aan te moedigen! In tenue heeft hij in Amsterdam het heilig gras mogen betreden. Helaas door corona mochten ze nog niet met de spelers hand in hand het veld op lopen maar de hele entourage eromheen zorgde voor een onvergetelijke herinnering. 

De woensdag voor de wedstrijd zijn de vrijwilligers richting Hilversum en het Herkenbosch gereden om alle Ajax-fan van die dag te verrassen met een t-shirt van hun favoriete Ajax-speler en de mededeling dat ze de wedstrijd van Ajax- FC Utrecht mochten gaan bijwonen. Alle kinderen waren enorm verrast en konden dan ook niet wachten tot zondag! Het was een mooie maar ook een beetje een emotionele middag. De lach op de foto’s geven aan dat de Eline, Sophie en Jordan niet konden wachten om de Arena in te gaan.

Iedereen heeft een topdag gehad, helaas scoorde voor onze fans niet Ajax, maar FC Utrecht en werd de uitslag 0-1. Maar ondanks deze uitslag hebben de Ajax-fans genoten. Voor deze wens willen we een speciale dank uitbrengen naar de samenwerking met de Ajax-foundation. Ook de vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet! 

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Eline,Sophie en de 11 jarige Jordan een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.