AJAX- PSV bijwonen

Een ‘klassieker’  van een wens

Afgelopen weekend was het weer zover. Een wensdag stond op het progrogramma met een voetbalwedstrijd als onderdeel van de wens. Serena van 15 en Devlin van 13 zijn beide groot Ajax-fan. Zij zijn opgegeven door vader Patrick om hun voetbalwens uit te laten komen. Op zaterdag werd het gezin Stegen ontvangen in het Holiday Inn, Arena Towers, hotel in Amsterdam. Daar werden ze verrast met een overnachting in het hotel en mochten ze de volgende dag gaan genieten van de klassieker Ajax- PSV.

Zaterdag stonden zij om 16 uur klaar om de spelers op te wachten die nog een training hadden te gaan voor de grote wedstrijd. Vanzelfsprekend namen de spelers alle tijd voor een fotomoment. In de avond hebben Serena, Devlin en vader Patrick genoten van een door Stichting WeesGelukkig aangeboden diner. De volgende ochtend konden zij nog Amsterdam in om te genieten van de stad en daarna snel richting de Arena te gaan voor ‘de voetbalklassieker.

Geen betere uitslag had het kunnen zijn, dan de overwinning van 3-1! Een super wens is het geweest, kortom weer een Wensdag geslaagd! Wij willen voor deze wens speciaal bedanken de Ajax Foundation. Ook alle vrijwilligers dank voor jullie bijdrage! Op naar een nieuwe wensdag!

 

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Serena en Devlin een ouder verliezen.
Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren.