Ballonvaart voor Patty

goed doel voor kinderen

Ballonvaart voor Patty

De 7 jarige Patty is in 2019 haar moeder verloren. We ontvingen de wens dat zij niets liever wilde dan met een luchtballon hoog de hemel in, om zo even dicht bij mama te zijn. 

Patty is samen met Marcel, haar (deeltijd) pleegvader, naar Someren gekomen en maakte meteen enthousiast kennis met de vrijwilligers. Ze had een mooie foto van haar moeder meegenomen, zodat de vrijwilligers allemaal konden zien wie de mama van Patty was, heel bijzonder was dit! 

Na de eerste voorbereidingen werd er lucht in de ballon geblazen en kwam deze al snel van de grond. Patty en Marcel stapten de mand in om hoog in de hemel over het mooie natuurgebied van de Peel te varen. Patty vond het spannend en dook af en toe onder de rand van de mand, maar ze heeft ook genoten van het prachtige uitzicht en alle dieren die ze vanuit de ‘hemel’ op de grond heeft gezien. 

Een perfecte landing op een veld in Meijel zorgde voor veel bekijks en honger voor de vaarders en inzittende. Ook deze wens is er gezorgd voor een tafel vol met lekker eten. Voor Patty een mooie ervaring en een herinnering rijker….

Wij willen alle vrijwilligers, donateurs en uiteraard Hotballoon bedanken, mede dankzij hen is de wens opnieuw een succes geworden. 

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Patty een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.