Bezoek aan AZ

Vorige week hebben we Stijn verrast met zijn wens. Hij is groot fan van AZ en wij hebben geregeld dat hij van een compleet verzorgde dag bij AZ mocht gaan genieten. Stijn heeft zijn vader in 2018 verloren aan kanker. Al sinds Stijn zich kan zich herinneren is hij groot fan van AZ, die passie deelt hij samen met zijn neefje. Dus met deze wens mocht ook zijn neefje meegenieten. Op de dag van de wedstrijd kregen ze een rondleiding waarbij ze ook de landskampioenschaal mochten vasthouden, in de dug-out mochten zitten en zijn gaan eten met uitzicht op het veld. Stijn heeft ook nog een wedstrijdshirt van ons gekregen dat hij heeft laten signeren door de spelers die hij is tegengekomen waaronder Vangelis Pavlidis. Een bijzondere dag voor Stijn vol verrassingen. Helaas heeft AZ in eigen stadion niet weten te winnen tegen Sparta maar de volgende keer gaan ze zeker weer voor de winst. Stijn heeft genoten van een superavond!

Hartelijk dank aan al onze donateurs die onze wensen mogelijk maken. Ook de vrijwilligers weer bedankt voor jullie inzet en een speciale dank aan AZ die het mede mogelijk heeft gemaakt om de wens van Stijn te vervullen.  

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Stijn een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Stijn zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.