Bij je favoriete voetbalteam

doneren aan goed doel voor kinderen

Zondag kwam de wens van Feyenoordfans Deryl en Viviën uit. Zij hebben in 2018 hun vader verloren aan een hartstilstand. Hun moeder heeft ons benaderd of we een mooie positieve dag voor ze konden organiseren. Dat is zeker gelukt! 

Na de kampioenstitel vorig jaar en met de goede cijfers van dit jaar, konden ze dan ook niet wachten om een keer een echte wedstrijd van hun club mee te maken. Het werd de wedstrijd Feyenoord- PSV! Maar… de wedstrijd werd nóg specialer want ze mochten vooraf ook samen met een speler als mascotte het veld op lopen. Voor Deryl was het al meteen duidelijk: hij wilde heel graag met zijn idool Justin Bijlow. Zijn zus Viviën had geen voorkeur, alleen al het veld betreden was natuurlijk al geweldig.

Samen met hun moeder hebben ze op mooie plaatsen de spannende wedstrijd gezien, die tot de rust nog 0-0 was. Uiteindelijk is het 1-2 voor PSV geworden. Een geweldige sportieve wens die zorgde voor enorme positieve herinneringen! En als extra herinnering werden ze door ons in een officieel Feyenoord shirt gestoken. 

Geen Wens zonder samenwerking

Mede dankzij jullie hebben Deryl en Viviën deze herinnering gemaakt:

  • Feyenoord voor de gastvrijheid
  • De donoren en sponsors van Stichting WeesGelukkig
  • De vrijwilligers die altijd paraat staan bij de wensen
doneren aan een echt goed doeldoneren aan goed doel voor kinderenkinderen zonder vader

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.