Hoog de hemel in

Hoog de hemel in

En opnieuw weer een speciale wens. Dit keer voor de 8 jarige Kris uit Harmelen. Kris is in 2019 haar moeder verloren aan een hersentumor. Samen met haar broer en zus is Kris achtergebleven bij haar vader. Haar tante heeft lang geleden Kris al opgegeven voor deze wens. Kris wilde graag dicht bij haar moeder in de hemel zijn en wat mooier is er dan om samen met je familie in een luchtballon hoog de hemel in te gaan. 

Door het weer is de vaart al 3 x eerder verzet, maar afgelopen zaterdag was het dan zover. Kris mocht naar het Brabantse Someren komen samen met haar familie om heel vroeg in de ochtend de lucht in te gaan. 

Na wat voorbereidingen en het klaarmaken van de ballon was het zover.  Om kwart voor zeven ging het gebeuren Henri, van Hotballoon Ballonvaarten gaf de instructies en zorgde dat iedereen veilig aan boord was. Daar gingen ze hoog de hemel in,  Kris was er stil van en genoot van het adembenemende uitzicht. De rust van de morgen en het opkomen van de zon zorgde ervoor dat iedereen  genoot van zijn eigen gedachten. Toch voelde Kris zich even een stukje dichter bij mama, samen met haar familie…..

Na een perfecte landing in Vredepeel vond de gebruikelijke ceremonie plaats en werden de inzittende adel gekroond. Zo’n vaart zorgde voor veel honger bij alle aanwezige. Een aardige buurvrouw van waar de ballon geland is bood meteen aan om het meegenomen ontbijt te nuttigen in haar tuin. Een tuin met een groots uitzicht en nog wat speeltoestellen voor Kris! Daar konden wij natuurlijk geen nee tegen zeggen. Een stevig ontbijt met alles erop volgde dan ook snel. 

Na het vullen van de buiken was het tijd om afscheid te nemen.
Kris heeft de aarde van een andere kant gezien, met in gedachte mama…..

Wij willen iedereen die wens mede mogelijk heeft gemaakt bedanken. In deze willen wij Henri van Hotballon Ballonvaarten enorm bedanken voor het meedenken van de wens, voor ons zo snel op de hoogte te houden en voor het snelle handelen. 

Verder willen wij ook de buurvrouw uit Vredepeel bedanken voor haar gastvrijheid op het land. En uiteraard weer de vrijwilligers mede dankzij jullie hebben we het weer gefixt!

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Kris een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.