De Veluwe voor Samuel

Voor Samuel was het de wens om lekker in de natuur te zijn. De 11 jarige Samuel is in 2015 zijn moeder verloren aan een hersentumor en samen met vader en vriendin wilde Samuel graag genieten van een weekendje in de natuur. In de laatste week van de vakantie van Samuel zijn de vrijwilligers naar Velp in Gelderland gereden om daar Samuel samen met zijn vader en een vriendin te ontvangen voor een overheerlijke lunch en een kennismaking. Na de lunch zijn de vrijwilligers huiswaarts gegaan en konden zij gaan genieten van hun weekendje weg! Heerlijk wandelen in de natuur en ook al het andere wat de natuur te bieden heeft. 

De overnachtingen hebben ze doorgebracht in Buitenhuis Beekhuizen in een Superior Pod midden tussen de bomen. Een heel weekend waar zij samen konden ontspannen. De wens was een groot succes.

Donateurs bedankt voor het mogelijk maken. Ook een dank aan onze vrijwilligers en aan Buitenplaats Beekhuizen.

goed doel voor kinderen veluwe
Stichting voor kinderen die een moeder hebben verloren

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Samuel een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Samuel zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.