Verjaardag van Peppa Pig

De verjaardag van Peppa Pig

Net voor kerst werd de verjaardag van Peppa Pig gevierd samen met de bijna 4 jarige Lynn.  Lynn is in mei 2018 haar vader verloren toen ze nog maar 2 jaar oud was. Lynn is helemaal fan van Peppa Pig en hoe gaaf was het dan ook voor haar om de verjaardag van Peppa Pig te vieren. In Deurne in het Cultureel Centrum vond de voorstelling plaats. Na de kennismaking, het geven van de goodiebag en na wat gedronken te hebben gingen de vrijwilligers samen met Lynn en haar moeder naar de show. Wat was het een leuke show vol verrassingen met zang en dans. Echt iets voor Lynn! 

Aan het einde van de show mocht Lynn nog op de foto met George en Peppa! Een heerlijke middag waar Lynn van heeft genoten. Met een glimlach ging ze terug naar huis! Een geslaagde wens voor alle aanwezigen. Voor deze wens een speciale dank aan vrijwilligers Dominque en Wout die de wens tot een groot succes hebben gebracht. 

Maak ook een wens mede mogelijk

Elk jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Lynn een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.