Stichting WeesGelukkig

 Disclaimer

Stichting WeesGelukkig (kvk: 68381069, RSIN: 857419407), verleent je hierbij toegang tot stichtingWeesGelukkig.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting WeesGelukkig behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Ondanks  zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud van de website onvolledig en/of onjuist is. Alle content wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Stichting WeesGelukkig.

Links naar andere websites

Voor op Stichting WeesGelukkig opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan de stichting nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. Het is goed om je te realiseren dat Stichting WeesGelukkig ook niet aansprakelijk is voor enige content van de websites die je bezoekt via een hyperlink op stichting WeesGelukkig.nl. Voor alle vragen en/of klachten over die websites, kan je daarom uitsluitend bij de eigenaar van de door jou bezochte website terecht.

Auteursrechten/ eigendomsrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Stichting WeesGelukkig. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Stichting, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Afbeeldingen kunnen ter illustratie weergegeven zijn.

STEUN STICHTING WEESGELUKKIG

 Sommige wensen kunnen we gratis laten vervullen, er zijn ook wensen die geld kosten om uit te voeren. We krijgen niet alles voor elkaar met gesloten portemonee. Om zoveel mogelijk (half)wezen hun leven te laten beleven zijn we altijd op zoek naar donateurs zoals jij. Lees hoe je kunt helpen