Disneyland Parijs Trip 2023

Afgelopen maandag konden we weer flink wat kinderen gelukkig gaan maken. Al vroeg in de ochtend zijn we in de bus gestapt voor een avontuur in Disneyland Parijs. De jongste telg was 4 jaar en de oudste was net 18 geworden. De overeenkomst die alle kinderen in de bus met elkaar hadden, was dat zij allemaal een vader, een moeder of zelfs beide ouders zijn verloren. Ieder met zijn eigen verhaal en zijn eigen herinneringen. 

Halverwege de reis werd door de vrijwilligers de grote Disney Quiz gehouden waarbij de kinderen leuke prijzen konden winnen. Bij aankomst in het park werd door iedereen snel de bagage op de hotelkamer gezet en gingen we meteen Disneyland Parijs in om te genieten van alle attracties. Helaas viel er wel wat regen, maar dat mocht de pret niet drukken. De avond eindigde met een vuurwerkshow. 

De volgende ochtend stond iedereen al vroeg op om gezamenlijk te ontbijten. De vrijwilligers waren al vroeg in de weer om de lunchpakketjes voor iedereen klaar te maken.

Daarna een leuke groepsfoto en mochten de kinderen de cadeautjes van de Disney Quiz uitzoeken. Nadat de door de vrijwilligers die ochtend gemaakte lunchpakketjes uitgedeeld waren, ging iedereen weer het park in voor dag 2.  Met een lekker zonnetje en goede zin heeft iedereen zijn ronde gemaakt langs alle attracties. Om 18 uur zijn we weer naar Nederland gereden waar iedereen in de bus nog lekker aan het nagenieten was van het avontuur wat ze hadden beleefd. Een geweldige trip met een super gezellige groep waarvan iedereen volop heeft genoten!

Ook dit jaar hebben wij weer gebruik mogen maken van een aantal extra sponsors die deze trip naar Disneyland Parijs mede mogelijk hebben weten te maken. Pijnenburg voor de sponsoring van al het lekkers tijdens de lunches en tussendoor, Verest Schoenen in Heeze voor de rugzakken en de snoepzakjes voor alle kinderen en Intertoys Heeze voor de cadeaus voor de Disney Quiz.

Uiteraard ook een dank aan alle vaste donateurs die ons regelmatig steunen zodat we de wensen kunnen blijven laten uitkomen en een extra grote dank voor de vrijwilligers die er mede voor hebben gezorgd dat deze wens een groot succes is geworden 

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die een vader en/of moeder verliezen. Deze wens zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.