Disneyland Parijs

goed doel steunen

Naar Disneyland Parijs

Samen met de kinderen van Carla, Nadesh, Norah, Savio en Avalon de kinderen van Fatima Isa, Rayan en Medina en de kinderen van Hanneke Dain en Quin en vrijwilligers zijn wij na een flinke voorbereiding afgereisd naar Disneyland Parijs. Alle kinderen zijn hun vader verloren aan kanker en Stichting WeesGelukkig heeft deze kinderen twee leuke dagen in Disneyland Parijs bezorgd. 

In de vroege ochtend zijn we vanuit Eindhoven vertrokken en na een goed verlopen rit, met nog een quiz als vermaak, konden we bij aankomst meteen inchecken, spullen pakken voor het park en gaan genieten van de geweldige magie in Disneyland Parijs. Genoeg te bekijken en genoeg te zien.

Sommige kinderen en vrijwilligers hebben hun angsten overwonnen om toch in één van de spannende attracties te stappen maar na elke nieuwe beleving kwam iedereen er enthousiast uit. De favorieten waren toch wel de Space Mountain, The Twilight Zone Tower of Terror, Ratatouille en de Crush’s Coaster. Maar ook de geweldige parades en Buzz Lightyear laser blast waren een enorm succes. 

Het was een hele trip waarvan iedereen heeft genoten. De moeders hebben niets hoeven te regelen en konden lekker met hun kinderen genieten en dat hebben ze dan ook zeker gedaan. Moe maar voldaan kwam iedereen na een lange busrit weer rond middernacht aan in Nederland. Na de prijsuitreiking van de de quiz, die gewonnen is door de jongste van het stel, de tweeling Savio en Avalon, kon de rit huiswaarts keren. 

Een geweldige dank aan onze donateurs en sponsors. o.a. Verest Schoenen voor de tassen en Koninklijke Peijnenburg voor het lekkers en natuurlijk de vrijwilligers die tijd vrij hebben gemaakt om mee te kunnen gaan voor deze grote wens.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die één of beide ouder(s) verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.