Doneren 2018-03-03T10:37:14+00:00

donatiepagina

Met je donatie kunnen we kinderen die een vader en/of moeder hebben verloren na een intense periode van verdriet een een positieve dag laten beleven. Zelfs een klein bedrag helpt. Goed nieuws: Stichting WeesGelukkig heeft een ANBI status, daardoor kunnen maandelijkse donaties tot 100% fiscaal aftrekbaar zijn! Neem contact met ons op als je daar vragen over hebt.

Doneer met een simpele stap

Bedrag €*

Je donatie kun je zonder problemen stopzetten wanneer je wilt.

zelf overmaken

Wil je liever niet met iDeal betalen of een automatische incasso afgeven, dan kan je ervoor kiezen om via internetbankieren zelf een bedrag over te maken of een periodieke overboeking in te stellen. In beide gevallen is het rekeningnummer:

NL 13 RABO 0317 8709 55
t.n.v Stichting WeesGelukkig

Lees meer over steunen na uw overlijden.

Heb je een vraag? Neem contact op.