Elaine in de Spotlights

Fotoshoot wens

We zijn de 11 jarige Elaine gaan verrassen! In 2022 is ze tijdens zomervakantie plotseling haar vader verloren. Samen met haar moeder en met haar broertje en zusjes bleef ze achter. Haar tante heeft ons benaderd om Elaine eens in de spotlights te zetten. Zelf is ze namelijk helemaal gek van TikTok, make-up en alles wat met meidendingen te maken heeft. 

We organiseerde een professionele fotoshoot om haar te laten stralen. Samen met moeder mocht ze op de foto, eerst kennismaken met een lekkere lunch, daarna in de make-up bij de professionele visagiste. Na de make-up mocht Elaine alvast beginnen met haar eerste ronde van de fotoshoot, als een echt model werden er veel mooie foto’s van haar gemaakt. Nadat de moeder van Elaine ook klaar was bij de visagie, zijn ze natuurlijk ook samen op de foto gegaan. Het resultaat mag er zeker zijn! Fred van Studio Hoge heren heeft het beste uit de dames gehaald en ze laten stralen. Het was quality time samen waar dochter en moeder enorm van hebben genoten. We hebben  herinneringen gemaakt voor het leven! 

Geen Wens zonder samenwerking

Mede dankzij jullie heeft Elaine nieuwe herinneringen gemaakt:

kinderen goed doel
Een echt goed doel voor kinderen
Goed doel voor kinderen met ANBI status
goed doel voor weeskinderen

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.