Er was eens… Een Prinses

Er was eens een prinses…..

De Efteling was de ideale locatie voor de wens van prinses Merel. Afgelopen vrijdag hebben wij de wens van Merel laten uitkomen. Haar wens was om als echte prinses in de Efteling te zijn. De zevenjarige Merel heeft in 2018 haar moeder verloren door een ongeluk. Vandaag mocht Merel samen met haar beste vriendin Noa, haar vader Eric en haar tante Susanne naar de Efteling. In de kaart die Merel eerder thuis ontvangen had werd ze uitgenodigd om vóór het Prinsessenkasteel in het sprookjesbos te wachten. En daar kwam Assepoester aangelopen, speciaal voor Merel. Merel straalde van oor tot oor. Na het geven van wat cadeautjes die Assepoester bij zich had, werden Merel en Noa uitgenodigd om richting het kasteel van Doornroosje te lopen. Aan de ene hand van Assepoester Merel en aan de andere Noa. Zo liepen ze naar het kasteel en konden ze de prinses alle vragen stellen, die ze wilde stellen. Wat een lieve prinses die Assepoester! 

Na het afscheid met Assepoester hadden de dames honger,  een goed gevulde lunch stond op het programma voor iedereen. En ja, als je dan toch in de Efteling bent wat ga je dan nog meer doen…..? Alle achtbanen bezoeken natuurlijk! 

Buiten dat Merel en Noa zelf lieve prinsessen zijn, zijn het ook nog eens stoere prinsessen! De Python, de Vogelrock, Joris en de draak en de Vliegende Hollander waren geen probleem voor deze stoere en lieve prinsessen. In de goodiebag die de meiden hebben gekregen zaten heuse prinsessenjurken om thuis samen nog eens prinses te kunnen zijn. De dames hebben een superleuke dag gehad en zijn koninklijk behandeld! 

Alle betrokkenen en vrijwilligers bedankt voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde wens. Speciale dank aan de Efteling en in het bijzonder Karin Meeuwessen. 

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Merel een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.