Fan of the Match bij Roda JC

Fan of the Match bij Roda JC

Afgelopen zondag is de wens van de 10-jarige Aidan Zegels uitgekomen. Aiden heeft vorig zijn moeder verloren en we wilden hem graag verrassen met een mooie positieve dag die hij nooit meer zal vergeten. Aidan woont in Kerkrade en voetbalt zelf als doelman bij VV Chevremont JO12. Hij werd Fan of the Match bij de wedstrijd Roda JC Kerkrade tegen TOP Oss.

Na ontvangst in de perskamer keek hij aan de rand van het veld naar de warming-up van beide teams en ging hij samen met zijn zusje Zoey op de foto met Helene Hendriks van FOX-Sports. Daarna bracht hij een bezoek aan de kleedkamer van de scheidsrechter Teuben.

Rond half drie was het grote moment daar en mocht Aidan de wedstrijdbal het veld opdragen. Met een grote glimlach stond Aidan op de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion. Samen met mascotte Koempeltje verliet hij het veld om de wedstrijd te gaan volgen, in een speciale dug-out, heel kort aan de zijlijn. Aidan bracht Roda JC geluk, want Roda JC won voor de eerste keer dit seizoen.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Aidan een mooi Roda JC-shirtje cadeau. Als afsluiting van deze mooie middag ging hij in het spelershome op handtekeningenjacht en mocht Aidan (samen met zijn zusje Zoey) met alle spelers van Roda JC op de foto.

Speciale dank aan FC Robinstijn voor de goede samenwerking en het mede gelukkig maken van Aidan.

goed doel voor kinderen

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Aiden een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren.