Finn bij Ajax

finn bij Ajax op de tribune

Finn bij Ajax

Moeder Sandra heeft het verslag grotendeels geschreven. Afgelopen zaterdag beleefde Finn zijn wensdag, hij mocht naar Ajax – Pec Zwolle. Finn is in juli 2021 zijn vader verloren. Samen met zijn vriend Tim en de moeder van Finn en de moeder van Tim zijn ze na een verre reis vanuit Kerkrade vertrokken richting de Arena. 

Uiteraard volgde er  natuurlijk eerst een bezoek aan de Fanshop, waar ook iets gekocht moest worden om de Ajax Collectie van Finn uit te breiden.

Na het versterken van de innerlijke mens trok Finn samen met zijn gezelschap naar de ingang van de Arena. Op uitnodiging van de Ajax Foundation mocht er voor de wedstrijd in de Amsterdamzaal een drankje genuttigd worden. Wat een ontvangst en wat een prachtige zaal. Hapjes en drankjes en leuke muziek zorgden voor een goede voorbereiding op de wedstrijd.

Ruim voor aanvang nam Finn plaats op de tribune om zo te genieten van de goede plaatsen en het uitzicht op het veld. Daar kon Finn al genieten van de opwarming van beide teams. Ook de opwarming van de spelers was vanaf de plek van Finn goed te volgen. De wedstrijd verliep gelukkig goed en er kon 3 keer gejuicht worden voor Ajax. De sfeer op de tribunes was dus uitgelaten en dat zorgde voor een goed humeur. Na de wedstrijd mocht Finn naar de Amsterdamzaal om hier zonder alcohol de derde helft te gaan vieren. Om 21.30 uur werd dan met een zeer tevreden, blij en voldaan gevoel de reis naar het zuiden weer ingezet.

Stichting WeesGelukkig samen met de Ajax Foundation bedankt voor de kaartjes, de parkeerkaart, het Ajax shirt, de sjaals, petten, bidon en spelerskaarten. Als kers op de taart de uitnodiging voor de Amsterdamzaal voor net dat extraatje. Bedankt voor het zorgen voor een schitterende dag waar ook veel herinneringen opgehaald werden aan zijn laatste bezoek aan de Arena samen met zijn vader John.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Finn een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.