Grand Prix Formule 1 Zandvoort

In Zandvoort hebben we tijdens de Grand Prix Formule 1 dit keer twee kinderen blij mogen maken! De wens van de 13 jarige Dean die zijn moeder een dag na de bevalling is verloren. En de wens de 16 jarige Sem die in oktober 2022 zijn vader is verloren aan kanker. 

Beide jongens hebben gemeen dat ze helemaal fan zijn van de Formule 1 en Max Verstappen en daarom stuurden we ze een dagje naar het circuit tijdens het Grand Prix Weekend. Al in de vroege ochtend zijn ze met de trein vertrokken naar Zandvoort. Bij het aankomen op het spektakel was het feest al losgebarsten. Ze hebben dan ook genoten van de races, de muziek en alle entertainment. En natuurlijk hebben we Dean en Sem verrast met een te gek shirt van Red Bull Max Verstappen. De indrukken zullen ze nog lang bij blijven. Met… als extra bonus dat dat Max Verstappen ook op eigen bodem in Zandvoort de winst heeft weten te pakken. Een dubbele wens met veel succes! 

Wij willen onze (vaste) donateurs en de vrijwilligers van Stichting WeesGelukkig bedanken voor het mede mogelijk maken van deze wens. En aan Jumbo Supermarkten voor het beschikbaar stellen van de tickets!

Formule 1 Grand Prix
Formule 1 Grand Prix 23
max verstappen stichting

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

Die een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Sem en Dean zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.