Ryô mag het veld op met Feyenoord

Afgelopen weekend gingen we een bezoek brengen aan de 8-jarige Ryô in Rotterdam. De hele familie is supporter van Feyenoord en ze gingen vaak naar wedstrijden kijken. Na het overlijden van de vader van Ryô in 2017 hebben ze dat nog maar amper gedaan omdat het stadion een plek vol emoties en gedachten aan de vader is geworden.

In overleg met de moeder van Ryô  hebben we een positief idee bedacht. Vlak voor de wedstrijd zijn we Ryô thuis gaan verassen met een shirt van Feyenoord met op de achterkant de naam van zijn favoriete speler Danilo. We vertelden hem ook dat hij die avond vrij moest houden omdat hij een bijzondere taak zou hebben. Voordat de wedstrijd tegen AZ gespeeld ging worden mocht hij samen met de spelers van Feyenoord het veld op, en daarna de wedstrijd vanaf de tribune meemaken! Een bijzonder moment voor zo’n grote fan, en een positieve herinnering gecreëerd op de plek waar zijn vader graag was.

Vrijwilligers, donateurs en Feyenoord bedankt voor jullie hulp en bijdrage aan deze onvergetelijke avond voor Ryô. 

Foto header: VKsportphoto

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Ryô een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Ryô zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.