Isabella gaat driften

Goed doel voor kinderen

Isabella gaat driften!

De moeder van Isabella stuurde ons een bericht dat in 2021, vlak voordat Isabella het rijbewijs behaalde, haar vader overleed. En het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in de familie! De vader van Isabella was namelijk race-instructeur. Hij zou haar leren driften, maar helaas heeft dat niet meer samen plaats kunnen vinden. Als je gaat driften stuur je de auto opzettelijk dwars door een bocht.

Driften doe je niet op de openbare weg maar op een gesloten circuit. De inmiddels 18 jarige Isabella mocht plaatsnemen bij de cursus van RSZ Rensportschool. Na een korte theorie uitleg stapte ze in een speciaal geprepareerde BMW op het circuit in Lelystad. Isabella kreeg een bijzonder instructrice: Hayley heeft het racen namelijk van de vader van Isabella geleerd en dat maakte deze dag nog eens extra speciaal.

De hele ochtend ging ze met piepende banden bochten naar links, rechts, grote cirkels en een parcours rijden. Bij elke ronde ging het beter. Aan het begin van de middag ontving Isabella een certificaat en na een afsluitende lunch ging ze met een big smile weer terug naar huis.

We willen graag alle vrijwilligers bedanken die zich voor deze wens voor Isabella hebben ingezet, RSZ Rensportschool, Cc-racing en donateurs. Wil je een van de volgende wensen sponsoren? Kijk hier hoe je ons kunt helpen een wens mogelijk te maken.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Isabella een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Isabella zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.