Wens Jannick

Jannick gaat survivalen

Jannick gaat survivalen

Afgelopen zondag was het voor Jannick eindelijk zover, zijn wens werd uitgevoerd.

Op een zonnige zondag ergens in de Veluwe vond de wens plaats en wel op het terrein van eXito een survivalterrein waar alles mogelijk is.

Samen met 8 vriendjes heeft Jannick zijn wens om een dag te gaan survivallen uitgevoerd. Na het vullen van de buik met friet en een snack beklommen zij de legertruck om op een onbekende plek afgezet te worden. De kinderen zijn in 2 teams verdeeld en hebben zich met een gps veilig naar de eerste stop weten te brengen. Daar hebben zij zelfstandig een vlot gebouwd om vervolgens een overtocht te maken. Het vervolg van de gps route was eveneens succesvol. Bij aankomst op het terrein hebben ze even mogen uitrusten van de flinke tocht.

Daarna konden zij kennis gaan maken met het handboogschieten, de jacobsladder en… het tokkelen over een 50 meter lange baan. Kortom een dag vol actie en avontuur. Een dag die alle kinderen met veel plezier beleeft hebben.

Het team van Jannick was de grote winnaar van de dag en mocht als prijs een beker in ontvangst nemen. Een prachtige dag waarvan alle kinderen moe maar voldaan het terrein weer hebben verlaten.

Wij willen Exito Events uit Beekbergen hartelijk danken voor hun gastvrijheid en voor het mede mogelijk maken van de wens van Jannick.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Jannick een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben de wens van Jannick uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren.