Kom In actie

Help mee de wens te vervullen van kinderen die hun vader of moeder zijn verloren

Hoofdactiviteiten van de stichting zijn het laten uitkomen van wensen van nederlandse kinderen die een hun vader en/of moeder hebben verloren en het benodigde geld hiervoor op te halen. We worden enorm enthousiast van particulieren, bedrijven, verenigingen, businessclubs en netwerkorganisaties die met ons de gestelde doelen willen realiseren.

We proberen altijd voor zo laag mogelijke kosten een wens uit te laten komen. Soms kan het geregeld worden met een gesloten beurs, soms kost het geld. Naast donaties en vrijwilligers die willen helpen als we een wens bij je in de buurt laten uitkomen, zijn we ook erg blij met bedrijven die tijd en/of kennis beschikbaar willen stellen of willen sponsoren. Er zijn mogelijkheden genoeg om de jonge kinderen die een ouder hebben verloren te motiveren.

HOE KUN JE BIJDRAGEN

EEN WENS BEGELEIDEN

Je wordt een enthousiast gezicht van de stichting en gaat naar de lokatie in je regio waar de belevenis gaat plaatsvinden. Daar ontvang je het kind en de begeleiders en zorgt samen met de mensen van de lokatie dat de wens wordt uitgevoerd. 

ACHTER DE SCHERMEN

Het koppelen van wensen aan lokaties en bedrijven. Zoveel mogelijk mensen bekend maken met de stichting. Zorgen dat we in de pers komen. Mooie reclameuitingen  maken. Achter de schermen komen we altijd handen te kort. 

EEN WENS VERVULLEN

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan dat je bij een bedrijf werkt dat een belevenis in zich heeft dat zomaar eens een wens van een kind kan zijn. Denk simpel. Laat weten wat je doet. Op een dag maak je een kind blij!

DONEER EEN BEDRAG

Kun je om welke reden dan ook geen tijd vrij maken om je voor het geluk van deze kinderen in te zetten maar wil je toch je steentje bijdragen aan de stichting? Doneer dan een klein bedrag per maand. Zo help je ons toch.

ZELF ORGANISEREN EN INZAMELEN

START EEN INZAMELACTIE

Geef je een feest, bijeenkomst of ben je jarig maar wil je geen cadeau’s maar een donatie vragen? Heb je een plek vrij op je toonbank? Ga je zelfgebakken koekjes verkopen op de jaarmarkt? Vraag (gratis) de WeesGelukkig collectbus aan voor je inzamelingsactie.

SCHOLEN EN BEDRIJVEN

Organiseer je een sponsorloop. De jaarlijkse bingo? Een veiling? Vieren jullie een jubileum? Zijn er speciale evenementen voor een goed doel? Een donatie ipv een kerstpakket? Als je als bedrijf, school of vereniging een goed doel zoekt voor deze opbrengsten, denk dan aan de 6000 kinderen die elk jaar één of beide ouders verliezen. Neem contact op voor meer informatie.

STEUN MET EEN LIKE

Als niemand stichting WeesGelukkig kent, helpen we geen kinderen die één of beide ouders hebben verloren, maar bereiken we ook geen sponsors, vrijwilligers en donateurs. Buiten bovenstaande mogelijkheden om te helpen willen we je in ieder geval vragen om onze Facebookpagina te liken en onze berichten te delen. Dankjewel!