Merel en haar katten

Kattencafe Goed Doel

Merel en haar katten

Deze week zijn wij op pad gegaan naar Amersfoort. Daar hebben wij samen met Merel haar wensdag in vervulling laten gaan. Merel is in november 2019 haar vader verloren aan longkanker. Samen met haar moeder zijn zij achtergebleven in Ermelo. 

Merel is dol op katten en haar wens was bij de katten zijn en het liefst ook nog te verzorgen. 

Op dus naar het Kattencafé. Bij Kat & Koffie in Amersfoort werden wij door Katerina van harte welkom geheten. Een café waar voor Merel alles kon. Na de kennismaking en wat drinken is Merel samen met Katerina het eten klaar gaan maken om zo de katten te kunnen voeren. Gulzig als ze waren zaten de katten met smacht te wachten op het eten wat ging komen. Zodra het eten gebracht werd snelde de katten zich om het eten gulzig naar binnen te werken. Dus na het eten was het dan ook tijd voor de katten om wat rust te nemen. Ondertussen werd Merel meegenomen om vooraan in het café ge genieten van wat drinken en ….. een heerlijke stoelmassage. Ook die kun je bij Kat & Koffie krijgen. Heerlijk momentje van ontspanning tussen alle gezelligheid van de katten. 

Van zo’n stoelmassage word je heel ontspannen maar je krijgt er ook heel veel honger van. Dus een goed moment voor Merel en haar moeder te gaan genieten van een overheerlijke lunch vers gemaakte lunch. Met na de lunch nog plek voor een heerlijk toetje! 

Merel heeft veel over haar eigen katten verteld en met wat voor passie deed ze dat! Na de lunch en de vele verhalen werd er nog wat rondgesnuffeld in het winkeltje, een laatste knuffel aan de katten en weer terug naar de eigen katten van Merel in Ermelo. Het was een mooie wens, met alle liefde voor de dieren.

Wij willen een speciale dank uitbrengen aan alle vrijwilligers die de wens mede mogelijk hebben gemaakt. Met een speciale dank aan Kat & Koffie voor hun gastvrijheid! En het meedenken in mogelijkheden. Jullie waren echt super!

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Merel een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.