Met Onana het veld op

Met Ajax het veld op

Jin is in 2015 zijn moeder verloren aan een hartstilstand. Zijn oom melde hem voor een bijzondere wens aan bij Stichting WeesGelukkig. Jin mocht de wedstrijd Ajax – Utrecht bijwonen. Maar vóórdat de wedstrijd begon hadden wij iets speciaals geregeld. Hij mocht meelopen als mascotte en met de top van het voetbal mee het veld op.

Jin voetbalt zelf ook en is al jaren grote fan van Ajax. Op de vraag met wie hij het veld op zou willen lopen, gaf Jin snel antwoord, André Onana, de keeper van Ajax! Jin staat bij zijn voetbalteam ook in de goal dus de link was snel gelegd. Na een spannende kennismaking en met de zenuwen in zijn benen werden ze opgewacht door het Team van Ajax Kidsclub. Wat een super organisatie, ze kregen drinken een tas met lekkers. Na de kennismaking met alle mascottes en met Lucky Lynx trok hij het wedstrijdtenue aan.

En toen was het zover het veld op hand in hand met… zijn held André Onana! Jin heeft genoten van een geweldige dag met een spectaculaire uitslag van 4-0. Alle vrijwilligers hartelijk dank voor de medewerking, en een speciale dank aan de Ajax kids-club en Ajax Foundation!

Maak ook een wens mede mogelijk

Elk jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Jin een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.