Met keeper Gerónimo Rulli het veld op

De 6 jarige Luciano is in november 2021 zijn vader verloren aan een uitgezaaid melanoom. Voor hij kwam te sterven zou hij samen met zijn vader nog naar een voetbalwedstrijd van Ajax gaan maar helaas is dat nooit meer gelukt. We hebben weten te regelen dat Luciano op een bijzondere manier tóch nog naar een wedstrijd te gaan met een bijzondere wending. Deze wedstrijd was Luciano één van de mascottes en mocht met keeper Gerónimo Rulli hand in hand het veld op.

Zichtbaar heeft Luciano genoten van de hele happening. Nadat hij het veld af was heeft hij op de tribune kunnen genieten van de hele wedstrijd. Een geslaagde dag om nooit meer te vergeten.

Een dank aan de vrijwilligers, de Ajax Foundation en natuurlijk onze donateurs waardoor we deze speciale wens hebben kunnen laten uitkomen.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Luciano een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Luciano zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.