In stijl gaan uiteten 

Deanne en Diego met een Limousine opgehaald

Met de limousine gaat uiteten

Afgelopen vrijdag werden oma Fox en haar kleinkinderen Deanne en Diego opgehaald in stijl. Het was de wensdag van Deanne en Diego. Op jonge leeftijd zijn zij hun moeder verloren. Zij wonen samen met hun oma in het zuiden van Nederland. Enkele jaren geleden is ook hun vader overleden. 

De wens was er dan ook om een keer samen te genieten met zijn drieën. Omdat oma minder mobiel is na een operatie hebben ze gezamenlijk gekozen voor een heerlijke avond eten. Omdat zij alle drie houden van Indonesisch was de keuze makkelijk gemaakt. Uit de grootste wagen die we maar konden bedenken werd door de chauffeur de rode loper voor ze uitgelegd en werden zij thuis opgehaald om vervolgens naar Heerlen gebracht te worden en daar te gaan eten bij Indonesisch Restaurant Rasa Senang. Er was al op ze gerekend en alles was geregeld. Na het eten rolde de chauffeur de rode loper weer uit en hield de deur van de limo  voor ze open en werden ze na een extra grote ronde in stijl thuisgebracht. 

Een smakelijke avond is het geworden waarvan ze alle drie enorm genoten hebben. 

Met dank aan alle vrijwilligers, Limo XL en een speciale dank aan Rasa Senang te Heerlen.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die een, of beide ouders verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren.