Naar de Efteling

Goed doel voor kinderen zonder ouder

De wens voor de 13 jarige Janne en 11 jarige Guus heeft plaatsgevonden. Ze hebben in december 2022 na een kort ziekbed hun moeder verloren aan een zeldzame hersentumor. Het gezin heeft in korte tijd afscheid moeten nemen van hun moeder.

Een oom en tante vonden dat het gezin wel een verzetje zou kunnen gebruiken en stuurde ons deze wens toe. Guus is helemaal fan van de Efteling en dat deelt hij graag met zijn zus en vader. Met zijn drieën hebben ze dan ook een bezoek mogen brengen aan het Efteling Hotel én natuurlijk het park. Het was heerlijk weer, dus hebben ze er nog meer  kunnen genieten. Ze hebben zelfs alle attracties meerdere keren kunnen beleven. 

Uitgeteld hebben ze in de avond op hun kamer van het Eftelinghotel, nog kunnen nagenieten van de dag en hebben positieve herinneringen gemaakt voor het leven!

Geen Wens zonder liefde en betrokkenheid

Janne en Guus hebben deze nieuwe herinneringen kunnen maken door:

  • De Efteling
  • De donoren en sponsoren van Stichting WeesGelukkig
  • De vrijwilligers die altijd paraat staan bij de wensen
Kinderen waarvan moeder is overleden
Kinderen zonder moeder
weesgelukkig goed doel

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.