Naar Legoland

Vorige week zijn we Ayla en Yonnas gaan verrassen die samen met mama Legoland mochten bezoeken namens Stichting WeesGelukkig.

We werden warm ontvangen met een zelfgebakken cake. Vier maanden geleden hebben Ayla en Yonnas hun vader na een ziekbed verloren aan hartfalen. De grote hobby van vader, Lego, heeft de hele familie overgenomen. In het huis is er zelfs een kamer speciaal ingericht met een Legostad. Natuurlijk hebben we daar een kijkje mogen nemen tijdens ons bezoek. De grote wens van Ayla en Yonnas was dan ook om met het gezin naar Legoland te gaan. En afgelopen vrijdag was het dan zover, al heel vroeg in de ochtend vertrok moeder Karin samen met Ayla en Yonnas richting Legoland en kwamen al vroeg in Denemarken aan. Daar hebben ze genoten van het zwembad, lekker gegeten en zich voorbereidt op Legoland waar ze zaterdag en zondag naar toe zijn gegaan.

Papa Mario is er in gedachten bij geweest en ze hebben alle drie genoten van hun weekendje weg. De Legokamer thuis, zal nu met nog meer herinneringen bezocht worden. Een mooie wens met een warm gevoel!

Voor het mede mogelijk maken van deze wens willen we onze vrijwilligers en donateurs bedanken. Zo kunnen we positieve, onvergetelijke herinneringen maken. Wil je ook een wens mede mogelijk maken? Kijk dan hier.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Ayla en Yonnas een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Ayla en Yonnas zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.