Youtuber OnneDi vloggend met Yasmine

Youtuber OnneDi vloggend met Yasmine

Afgelopen woensdag zijn opnieuw op pad geweest voor Yasmine. Yasmine is 10 jaar en heeft vorig jaar haar moeder verloren. De wens van Yasmine was het ontmoeten van Dionne ofwel OnneDi. Vanuit het verre zuiden is Yasmine samen met vader naar Woerden gereden om daar bij van Rossum samen met de vrijwilligers te genieten van een heerlijke lunch. 

Om 14.00 uur was het zover en kwam Dionne al vloggend op Yasmine afgelopen om haar een heerlijke knuffel te geven. Hoe leer je dan iemand goed kennen in een korte tijd….? Niets beter dan vragen stellen.. 

En wat is OnneDi leuk!!! Alle vragen zoals: hoe was het op het eiland van Expeditie Robinson, of OnneDi alle youtubers kent, wat ze leuk vindt aan bekend zijn etc. nog vele vragen werden allemaal beantwoord en Yasmine genoot van de openhartigheid van Dionne. 

Een leuke ontmoeting met een leuke bekendheid! OnneDi is vanaf nu ook voor WeesGelukkig youtuber nr 1.  Een geslaagde dag en een geslaagde wens….

Met dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan de wensdag van Yasmine. Maar een speciale dank aan Dionne Slagter @OnneDi en Anne Strunk van Million Faces.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Yasmine een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.