Ontmoeting met Jesse Drent

Jesse Drent

Vorige week mochten we op pad voor de twaalfjarige Jadey. Ze is in maart 2022 haar moeder verloren, en een paar maanden later verloor Jadey ook haar vader. 

Haar tante stuurde ons een bericht met een wens voor Jadey. Zij is namelijk helemaal verzot op paarden en rijdt dan ook zelf al een paar jaar. Haar wens was dan ook om paardentrainer en influencer Jesse Drent te mogen ontmoeten. Bij duinmanege van Poelenburgh in Schoorl werd de wens van Jadey in vervulling gebracht. Jesse en zijn team hebben voor Jadey een superdag geregeld. Bij aankomst van de manege hebben ze kennisgemaakt en wat gekletst, daarna hebben ze samen de pony verzorgd en gezadeld. Nadat alles gereed was zijn ze de bak in gereden om zo een heuse privéles te krijgen van Jesse. Met een enorme enthousiasme en als een echte pro reed Jadey de bak rond. Ook zijn ze samen nog even buiten gaan rijden. Daarna kon er worden afgezadeld en met nog wat mooie foto’s en een laatste praatje hebben ze afscheid genomen. Jadey is samen met haar tante nog naar Bergen gegaan om daar te genieten van een High Tea. Het was een lange dag, maar super geslaagd! Iedereen heeft er dan ook van genoten. 

Een grote dank aan donateurs, vrijwilligers, Jesse Drent en Duinmanege van Poelenburgh die deze wens mede mogelijk hebben gemaakt, en Julie’s voor de gastvrijheid. 

Wil je zelf ook een bijdrage leveren aan het vervullen van een wens voor kinderen die een vader en/of moeder hebben verloren? Kijk dan op deze pagina.

Jesse Drent ontmoeten
Jesse Drent goed doel voor kinderen

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

Die een vader en/of moeder verliezen. Deze wens zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.