Op Safari In Nederland

Stichting WeesGelukkig

Yu Song is 9 jaar en heeft in 2017 zijn vader verloren. Zijn moeder benaderde ons, en we hebben een mooie wens in vervulling kunnen laten gaan. Yu Song is gek van wilde dieren, en zo hebben we hem met zijn moeder en zus Lieke in de Beekse Bergen ontmoet.

Samen met een Ranger zijn we in de Jeep op pad gegaan om zo de dieren van dichtbij te bekijken. De Ranger heeft iedereen uitleg gegeven over de dieren zodat de trip nog interessanter werd. 

Lees hier de reactie van moeder Margo: Nogmaals het was geweldig. We hebben ontzettend genoten. Zo uniek wakker worden, terwijl de giraffen, zebra’s en struisvogels langs je kamer lopen. Yu Song was ook enorm onder de indruk van de hotelkamer en zei; Mam, dit is echt luxe hè; een bad, een douche, een aparte wc en heel veel knopjes om op te drukken Het was zijn dag, dus hij heeft in z’n eentje in het kingsize bed geslapen en ik heb met Lieke in de 3 pers. kamer geslapen.

We hebben alles gedaan wat er te doen viel en Yu Song was “de baas”. Dus ook gewoon lekker gezwommen halverwege de dag en daarna weer terug naar het Safaripark. En we genoten ook allemaal zo van gewoon voor de kamer zitten en kijken naar wat er voorbij wandelde. Zo zagen we kroelende giraffen en een zebra die op zijn rug lag te rollen en konden we brullende dieren horen. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke dagen en die mooie onuitwisbare herinnering.

Geen Wens zonder liefde en betrokkenheid…

Stichting WeesGelukkig zet zich volledig vrijwillig in om deze kinderen een positieve herinnering te geven na een negatieve ervaring. Wat de impact is om  op jonge leeftijd een ouder te verliezen is niet te beschrijven. Voor de overgebleven ouder is het daarnaast op emotioneel en financieel gebied óók een enorme uitdaging. Voel jij je betrokken bij deze kinderen? Klik dan hier om ook een wens mogelijk te maken.  

Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig
Stichting Wees Gelukkig

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.