Rotary schenkt € 3000,-

Opbrengst Santa Run naar Stichting WeesGelukkig

In december vorig jaar werd alweer de vierde Santa run georganiseerd door de Rotary Club Heeze. Eerdere jaren viel deze kerstmannenloop samen met de kerstmarkt op het Strabrechtplein. Vorig jaar werd de samenwerking gezocht met de Sylvesterloop en waren start en finish op het Heezerenbosch.

Tijdens een bijeenkomst van de Rotary Club Heeze maandagavond bij Hostellerie Vangaelen in Heeze, werd de cheque overhandigd aan de twee initiatiefnemers van St. WeesGelukkig. Daniël Smulders en Sandra Verbeek zetten zich al jaren in voor (half)wezen. Kinderen onder de 18 jaar die één of beide ouders hebben verloren een stimulans geven om door te gaan met het leven.

Middels het vervullen van wensen voor deze kinderen en hun gezinnen, geeft de Stichting WeesGelukkig invulling aan een wens van de kinderen. “Later als ik groot ben…” Die zin spreekt ieder kind wel eens uit. Met uiteenlopende wensen krijgen de kinderen een prachtige dag om even te ontsnappen aan de werkelijkheid en te genieten van deze verwendag.

Trudy Kunnen overhandigde een cheque van maar liefst € 3.000,- voor de Stichting. Aansluitend gaven Daniël Smulders en Sandra Verbeek een presentatie over de Stichting, de wensen die reeds vervuld zijn en wat het doel voor de toekomst is. Sprakeloos en trots namen ze de cheque in ontvangst met de belofte het geld goed te besteden aan de kinderen die het nodig hebben. Lees meer over Stichting WeesGelukkig.

– Bericht en foto’s van Heeze24.nl

Foto: Margot van de Boer
Foto: Margot van de Boer
Foto: Margot van de Boer

Stichting WeesGelukkig wil graag iedereen van Rotary Heeze, Thijs Verleg, de sponsors, vrijwilligers en de vele deelnemers aan de Santa Run bedanken voor hun inzet.

Organiseer je een sponsorloop en zoek je nog een écht goed doel om aan te doneren? Lees op deze website wat Stichting WeesGelukkig doet voor kinderen die hun vader en/of moeder hebben verloren. We komen graag in contact met je.