Overnachting in Efteling Bosrijk

Een overnachting in Bosrijk 

Maandag was het de wensdag van Rosalie, vanuit het zuiden op weg naar de Efteling. Haar wens was een overnachting in de Efteling. En wat een speciale dag, Rosalie werd die dag 8 jaar oud! Dubbel feest voor haar. In 2016 is Rosalie haar moeder verloren, haar vader heeft de wens voor haar ingestuurd. En samen met haar vader, zusje en haar oma zijn ze afgereisd naar de Efteling.

In de ochtend kwamen ze aan bij Bosrijk, na een kennismaking wat drinken en een praatje met de vrijwilligers van de stichting,  kon Rosalie niet wachten om te vertrekken naar alle achtbanen. In het bijzonder de Baron! Bij binnenkomst heeft Rosalie dan ook samen met haar vader 2 x achter elkaar de Baron bezocht. Na de baron maar even rustig bijkomen in het spookslot en bij vrouw Holle om zo het hele park verder rond te lopen. De python, speeltuin, carnaval festival en nog veel meer. 

De wens was natuurlijk een overnachting in de Efteling, dus na een volle dag plezier op naar het huisje in bosrijk. Na het eten werd er ook nog gezwommen bij het badhuis om vervolgens voldaan en moe naar het huisje te gaan. Na heerlijk geslapen te hebben was er ook nog een dag 2! Die werd ingevuld met eerst lekker ontspannen in het bubbelbad vervolgens schaatsen bij de Efteling schaatsbaan en opnieuw werd de rit naar de achtbanen weer gevonden. Na een lange dag in het park toch nog even naar het badhuys om daar van de laatste ontspanning te genieten om zo weer de weg terug naar huis te rijden. 

Het was een geslaagde wens, waarvan ze heerlijk genoten hebben. Wij willen alle vrijwilligers die opnieuw een succes van de wensdag van Rosalie hebben gemaakt hartelijk danken!

Maak ook een wens mede mogelijk

Elk jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Rosalie een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.