Puk bij PSV

Puk bij PSV

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd PSV – Willem II gevoetbald. En wat een wedstrijd, de wedstrijd waar de 9 jarige Puk van mocht meegenieten.

Puk is in 2018 zijn vader verloren. Hij is verzot op voetbal en dan in het bijzonder PSV. Reden genoeg om Puk lekker te verwennen bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Om 19.45 begon de wedstrijd maar om goed kennis te maken hebben we ruim vooraf samen met Puk en zijn moeder afgesproken in de René van de Kerkhof zaal. Daar kreeg Puk van de vrijwilligers een goodiebag overhandigd en het uit-shirt van PSV. Na de kennismaking was het tijd om naar het veld te gaan, om daar de wedstrijd van dichtbij te mogen bekijken. Wat een geweldige plaatsen en een top uitslag 1-0, 2-0 en tot slot nog 3-0!

Een wedstrijd met de winst voor PSV. Puk heeft genoten van de wedstrijd en van de verwennerij.

Na afloop van de wedstrijd heeft Puk de spelers van PSV mogen ontmoeten en scoorde daar verschillende handtekeningen! Wat een mazzel voor Puk en wat heeft hij genoten van zijn wensdag! Wij bedanken alle vrijwilligers die hebben meegewerkt en een speciale dank aan de medewerkers van PSV. Dankzij jullie vrijgevigheid en gastvrijheid is de wensdag van Puk geslaagd!

Elk jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Puk een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wens uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren.