Skydiven

Skidiven Stichting WeesGelukkig

We hebben een mooie wens vervuld voor de familie van Aken. Ze hebben in januari 2014 hun vader en man verloren. Moeder van Aken bleef toen met zes kleine kinderen achter. Vandaag is moeder met vijf kinderen naar Utrecht gereden om daar van een dagje samen te gaan skydiven bij City Skydive in Utrecht. Matthijs, Laurens, Floris, Edith en Myrthe zijn het avontuur aangegaan om samen met moeder de lucht in te gaan!

Na het omkleden en een korte instructie was het tijd om met instructeur Koen de cabine in te gaan. En wat deden ze het allen goed, één voor één de lucht in, sommige vonden het nog spannend maar dankzij Koen hebben ze het er allemaal goed vanaf gebracht. Na het vliegen zijn ze heerlijk gaan genieten met een etentje samen! Het was een leuke en verrassende dag, waarvan iedereen zichtbaar heeft genoten.

Bedankt donateurs voor het financieel mogelijk maken van de vele wensen, onze vrijwilligers voor de liefdevolle inzet en een speciale dank aan City Skydive Utrecht en aan restaurant Zuiver in Utrecht.

goed doel voor kinderen
skydiven WeesGelukkig

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

Die een vader en/of moeder verliezen. Deze wens zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.