Sophie ontmoet Miss Montreal

miss montreal wens goed doel

Sophie ontmoet Miss Montreal

Afgelopen zaterdag ging de wens voor de 13 jarige Sophie uit Oosterbeek in vervulling. Sophie is in februari 2013 haar vader verloren aan kanker. Samen met haar moeder is Sophie naar Rotterdam afgereisd voor het concert van Miss Montreal. Achter de schermen hebben wij voor Sophie kunnen regelen dat zij ook nog haar idool in het echt mocht ontmoeten.

Na binnenkomt bij Ahoy werden we opgehaald en mochten we bij de soundcheck meekijken, heel gaaf natuurlijk om Miss Montreal in het echt van zo dichtbij te zien. Na de soundcheck had Miss Montreal dan ook echt even de tijd voor Sophie. Samen hebben ze praatje gemaakt en foto’s gemaakt van de ontmoeting. Sophie had al een t-shirt gekregen van Stichting WeesGelukkig maar van Miss Montreal kreeg ze ook nog een t-shirt en ze mocht iets uitzoeken, dat werd een tas die uiteraard beide gesigneerd werden. Met voldoende foto’s op zak was het tijd voor wat te eten bij Ahoy, om vervolgens met volle buik te gaan genieten van het spetterende optreden van Miss Montreal.

Het was geweldig, de show was fantastisch en Miss Montreal was super om ontmoet te hebben. Sophie heeft genoten van de hele avond.

Dank aan alle donateurs, vrijwilligers en een speciale dank aan het geweldige team van team van Miss Montreal voor het mede mogelijk maken van de wens.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Sophie een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.