Tijd voor Sinterklaas 

Op tijd bij zijn

Als de zon weer eerder onder gaat en de avonden korter worden is het wellicht tijd om alvast aan december te denken. De kruidnoten liggen inmiddels ook weer in de supermarkt. Ook dit jaar organiseert Stichting WeesGelukkig weer de Speculaaspopactie voor Sinterklaas. In 2017 een groot succes waarmee we na aftrek van de inkoopkosten het bedrag van € 7221,- hebben opgehaald!

Doe (ook) deze Decembermaand mee! Speciaal voor bedrijven een makkelijke manier om twee vliegen in één klap te slaan!

  1. Je wilt het personeel iets lekkers geven als Sinterklaasgeschenk
  2. Laat zien dat je bedrijf maatschappelijk  betrokken is

Nu kun je de kantinebeheerder een paar dozen speculaaspoppen laten bestellen bij de Makro of Hocras. Maar je kunt ook via Stichting WeesGelukkig een flinke speculaaspop bestellen. 50 cm groot en 500 gram in gewicht. Ze worden professioneel gebakken door de internationale banketbakker Aviateur en vakkundig per stuk verpakt in een doos. De speciale verkoopprijs is € 5,00 per stuk, inclusief BTW, en ze zijn af te nemen per doos van 12 speculaaspoppen.

De bestelling voor de speculaaspoppen actie kun je doen via deze pagina.

Je hoeft nu nog niet te bestellen, maar het is wel de tijd om het alvast even in een vergadering op te gooien. Bestellen doe je voor 20 november, en we komen ze persoonlijk brengen op een afgesproken dag in de week voor Sinterklaas. Als je vragen hebt kun je een bericht sturen naar bestuur@weesgelukkig.nl.

We zouden heel graag het bedrag van vorig jaar willen overtreffen. Doe daarom ook mee! En vertel de afdeling personeelszaken of je baas over deze speculaaspoppen actie.

Speculaaspoppen voor Goed Doel

Speculaaspoppen actie bestellen

Hier vind je de bestelpagina voor de Speculaaspoppen actie van Stichting WeesGelukkig