Stem op WeesGelukkig

Weblog GeenStijl is jarig en doneert (aan WeesGelukkig?)

GeenStijl wordt 16 jaar en doneert 16% van de ontvangen donaties aan een Goed Doel. Stichting WeesGelukkig is één van de vijf Goede Doelen. Stichting WeesGelukkig laat kinderen die hun vader en/of moeder zijn verloren hun grootste wens uitkomen. De afgelopen maanden hebben we o.a. Federico van 8 jaar brandweerman gemaakt, Faya van 15 de pinguïns laten voeren en wensen laten uitkomen rond voetbal, survival, make-over, paardrijden en een sportauto.

We ontvangen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van sponsoring en donaties.

Help ons aan de donatie van GeenStijl. Volg deze link en stem op Stichting WeesGelukkig. Dankjewel!

LET OP: Stem voor 11 april 16.00 uur. Volg de button

Klik hier en stem op WEES GELUKKIG