Thomas gaat naar Ajax

Afgelopen week zijn we bij de 13 jarige Thomas geweest die vorig jaar zijn vader heeft verloren aan een hersenbloeding. Thomas zou samen met zijn vader nog naar een wedstrijd van Ajax gaan maar helaas is dat niet meer gelukt. Via de buurvrouw en een goede vriendin van de familie hebben we een wensaanvraag voor Thomas ontvangen.

Op een bijzondere dag, exact een jaar na de overlijdensdatum van zijn vader, mocht Thomas naar een wedstrijd van Ajax tegen Go Ahead Eagles.  

Vrijwilligers van Stichting WeesGelukkig zijn bij Thomas op bezoek gegaan met een verrassing. Thomas kreeg buiten de kaarten van Ajax ook nog een origineel t-shirt van zijn favoriete speler. Met een grote glimlach kon hij niet wachten tot de wedstrijd! 

Voor de wedstrijd zijn Thomas, zijn moeder en een collega uit eten gegaan om zo een goede bodem voor de wedstrijd te leggen. Thomas is samen met, ook groot Ajax fan, Paul naar de wedstrijd gegaan. Zo konden ze samen van de wedstrijd genieten. Het was een mooie dag die voor het gezin die op de perfecte tijd kwam. 

Wij willen alle donateurs bedanken voor het mogelijk maken van al onze wensen. Ook bedanken wij de vrijwilligers voor hun inzet en uiteraard super bedankt weer aan de Ajax Foundation.

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen die net als Thomas een vader en/of moeder verliezen. Deze wens voor Thomas zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.