Tommy & Sportwagens

Tommy & Sportwagens

Zaterdag was het voor de 6 jarige Tommy uit Echt zover, voor hem op deze zonnige dag, zijn wensdag. Tommy is recent, zijn vader verloren. Reden genoeg om Tommy helemaal in de watten te leggen. Samen met zijn moeder is Tommy helemaal van het zuiden afgereisd naar De Lier.

Na een korte kennismaking was het voor Tommy tijd om richting zijn grote passie te gaan, auto’s. Gave, coole en vooral supersnelle auto’s!

We gingen naar Buena Vida Supercars. Bij aankomst stonden ze al een supergave McLaren te wassen. Ferarri’s, Lamborghini, Audi RS, Bentley en nog veel meer. Zoveel keus dat Tommy niet wist waar hij moest kijken. Voor die dag waren er niet één maar liefs twee auto’s naar keuze gereserveerd. En wat voor keuze heeft Tommy gemaakt, de eerste rit was in een Ferrari FF gevolgd door de Ferrari California. Kortom een heuse jongensdroom. Ook heeft Tommy een rondleiding gehad, met een team wat enorm enthousiast was om het Tommy het naar zijn zin te maken.

Na het rijden was het tijd voor eten! Met een hongerige maag mocht Tommy gaan eten bij Lunchroom Bijzonder in de Lier. En na een stevige lunch was de wens voor Tommy ten einde. Vermoeiend en met flink wat paardenkracht werd de terugreis ingezet richting het zuiden. Een geslaagde dag… Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Tevens een dank aan Lunchroom Bijzonder en een speciale dank aan de Buena Vida Supercars, jullie gastvrijheid was echt super!

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

…die net als Tommy een ouder verliezen. Stichting WeesGelukkig laat deze kinderen het leven van een positieve kant zien door hun grootste wens uit te laten komen. We hebben deze wensen uit kunnen laten komen door betrokken donateurs. Overweeg ook om een bedrag te doneren of op een andere manier te helpen.