Uniqar  bedankt

Veiling schilderij levert voor Stichting WeesGelukkig € 660,- op 

Uniqar hoogtste bieder op schilderij

Het carnavalsschilderij dat Martine van Noort heeft gemaakt waarop geboden kon worden werd overhandigd aan de eigenaar van Uniqar. Roel Maas. In het bijzijn van Daniël Smulders en Sandra Verbeek van Stichting WeesGelukkig en wethouder Bosmans van cultuur, reikte Roel de cheque uit van € 660,- voor dit goede doel. Dit bedrag is samengesteld uit het bod op het schilderij en een bijdrage van de verkoop van flessen carnavalswijn.

”Het schilderij gaat een mooi plaatsje krijgen in de showroom van Uniqar zodat het goed zichtbaar is voor iedereen”, zegt Roel Maas. Tevens ontving hij één van de 22 gesigneerde zeefdrukken van het schilderij en een heerlijke fles carnavalswijn. Ook Daniël en Sandra waren blij verrast met het bedrag. ”Het is gewoon geweldig dat we dit mogen ontvangen. We zijn bezig met het vervullen van een wens van een meisje van 14 dat vorig jaar haar vader verloor. Dat we als stichting voor haar dan een mooie dag kunnen regelen geeft je een fijn gevoel.” Ook zij ontvingen een zeefdruk van het schilderij en een fles wijn ter herinnering aan dit eerste carnavalsschilderij.

Met dank aan initiatiefnemer van de actie Thijs Verleg van Heeze-Leende24.nl

Uniqar: Voor exclusieve jonge Porsches bent u bij Uniqar aan het juiste adres! Stuk voor stuk werkelijk unieke auto’s. Bent u geïnteresseerd? Dan nodigen wij u van harte uit een kijkje te nemen in onze showroom. Daar komt ons streven naar perfectie en enthousiasme samen.

Foto’s: www.hblfotografie.nl