3205 kinderen

Vieren dit jaar voor de eerste keer vaderdag zonder vader…

De ochtend van Vaderdag…

Stiekem uit bed sluipen en samen met papa croissantjes maken, een glaasje jus d’Orange inschenken, een eitje koken en met je zelfgemaakte tekening en gedicht op het dienblad leggen. Dan op je tenen de trap op naar de slaapkamer waar papa nog ligt te slapen. Zachtjes de deur opendoen en dan ‘Fijne Vaderdag’ roepen!

Dat zal voor ruim 3200 Nederlandse kinderen dit jaar anders zijn.  Dit wordt hun eerste vaderdag sinds hun vader is overleden. 

vaderdag zonder vader

Kun jij Vaderdag wel met je vader vieren?

Geniet dan met volle teugen van deze dag en verwen hem, maar denk ook even aan die kinderen die heel graag een ontbijtje op bed hadden willen brengen. Stichting WeesGelukkig helpt deze kinderen om na het verschrikkelijke verlies om je vader te verliezen, een positieve herinnering te creëren

EEN BRANDEND KAARSJE ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN

Het aansteken van een kaarsje is een manier om iemand te herinneren die niet meer bij je is. Na een ingrijpend verlies is het belangrijk dat namen genoemd blijven worden. Stichting WeesGelukkig bied je de mogelijkheid om online een Wenskaarsje aan te steken met een persoonlijke boodschap.

“Ik zal je nooit vergeten”

STEEK EEN WENSKAARSJE AAN

Voor een kleine donatie brandt je Wenskaarsje voor Eeuwig.

STEUN STICHTING WEESGELUKKIG

Sommige wensen kunnen we gratis laten vervullen, er zijn ook wensen die geld kosten om uit te voeren. We krijgen niet alles voor elkaar met gesloten portemonee. Om zoveel mogelijk (half)wezen hun leven te laten beleven zijn donateurs zoals jij van belang om ons de wensen te kunnen uitvoeren. Zelfs een klein bedrag helpt.