Wedstrijd van Ajax bezoeken

Goed doel voor kinderen

In Zoetermeer hebben we de wens van de 16-jarige Levi mogen vervullen. Hij is op 2 januari 2021 zijn vader verloren en is samen met zijn vader opgegroeid als groot Ajax fan. Alle wedstrijden werden gevolgd en het voetbal speelde een grote rol thuis. Moeder Sandra heeft ons benaderd en aangegeven dat de wens over voetballen zou moeten gaan. Stichting WeesGelukkig heeft Levi, samen met zijn moeder en zijn broer, blij gemaakt met bijzondere kaarten voor de wedstrijd Ajax- SC Heerenveen. Voor de wedstrijd mochten ze naar de Amsterdam Zaal voor een drankje en om goed in de stemming te komen. Wij hebben Levi een shirt gegeven van zijn favoriete speler zodat deze uiteraard aangetrokken kon worden tijdens het toejuichen van de wedstrijd. Vanaf de hoofdtribune hebben ze het 4-1 zien worden. Na de wedstrijd konden ze samen ook nog op de foto met Jorrel Hato. Een extra bijzonder moment voor deze geslaagde dag!

 Dank aan onze donateurs voor hun regelmatige of eenmalige financiële bijdrage, onze vrijwilligers voor de hulp en een speciale dank aan de Ajax Foundation.

goed doel voor wezen
weeskinderen gelukkig maken
goede stichting voor kinderen

Per jaar zijn er alleen al in Nederland 6000 kinderen…

Die een vader en/of moeder verliezen. Deze wens zouden we niet kunnen laten uitkomen zonder de inzet van onze vrijwilligers en donateurs. Wil je de volgende glimlach op het gezicht van een kind dat zijn vader en/of moeder is verloren mogelijk maken? Overweeg dan om een bedrag te doneren. Mag klein, groot, eenmalig of met regelmaat. Alvast bedankt.